Szolgáltatásaink

Domain Regisztráció, Tájékoztatás

Internetes honlapok megjelentetéséhez domain névre van szükség. A domain igénylés folyamata bővebben a fenti linken. a .hu domain regisztrációt felügyelő szervezet, az Internet Szolgáltatók Tanácsa által megalkotott szabályzat szerint történik.

Tárhely Szolgáltatási Csomagok

Stabil és megbízható webtárhely szolgáltatás rejtett költségek nélkül! Kérjük tekintse meg tárhelycsomagjainkat!

Weboldal Készítés, Korszerűsítés

Cégünk a grafikai tervezéstől a weboldal felépítésén át egészen a karbantartásig minden területen a legjobbat kínálja Önnek! Részletek a link alatt...

Cloud felhő alapú VPS Szolgáltatás

A felhőalapú számítástechnika jelenti az informatikai infrastruktúra jövőjét. A koncepció lényege, hogy nem kell foglalkoznunk azzal, hogy az alkalmazásunk pontosan hol fut, milyen szerveren, milyen tárolókon és milyen hálózati eszközökön, elég annyit tudnunk, hogy az infrastruktúra stabil, biztonságos és elég erőforrása van, hogy az igényeinket kiszolgálja. Bővebben a fenti linken tájékozódhat..

Szerviz, Karbantartás, Tanácsadás

Cégünk az informatikai rendszerek specialistája legyen szó otthoni magánhálózatról, vagy kis- és közép vállalkozások informatikai rendszereiről. Ha meglévő rendszert szeretne korszerűsíteni, vagy teljesen új elképzelése van, bátran keressen minket, biztosan megoldást találunk problémájára!